STRIJEN

Zuidwest-Nederland.

SABINE ALDERS – DU BOSC
RE-INTEGRATIECOACH RIJNMOND EN ZEELAND
RE-INTEGRATIE- en OUTPLACEMENTCONSULTANT, LOOPBAANADVISEUR

Nijverheidsstraat 2
3291 CH Strijen


Profiel
Ik werk vanuit Strijen als re-integratiecoach Rijnmond en Zeeland. Ik ben senior loopbaan- en re-integratieprofessional. Ik werk als outplacementconsultant, (life)coach en trainer. Ik ben in 1958 geboren in Rotterdam, getrouwd en moeder van 2 dochters.
Beter maken en optimaliseren, mensen en organisaties het beste van zichzelf laten ontdekken en dit leren benutten is mijn passie. Als re-integratiecoach Rijnmond en Zeeland neem ik deskundigheid mee op gebied van management, arbeidsbemiddeling, loopbaan- & verzuimbegeleiding, veranderingsprocessen, therapeutische begeleiding, coaching & training.
Begeleidingstrajecten als re-integratiecoach Rijnmond en Zeeland vormen zich rondom de specifieke situatie van cliënt en opdrachtgever, waarbij meerdere aanpakken kunnen worden gebruikt zoals NLP, creatieve counseling, lifecoaching, meditatie & visualisatie, wandelcoaching.

Mijn drive als re-integratiecoach Rijnmond en Zeeland voor re-integratieondersteuning (bij ziekten) komt voort uit mijn persoonlijke ervaring, waarin ik heb ondervonden wat een plotseling ingrijpende ziekte met je kan doen. En hoe belangrijk het is om het gesprek met je werkgever aan te gaan over je herstel en mogelijke werkhervatting. De werkgever is vaak wel begaan, maar balanceert tussen de zakelijke en de menselijke kant van de situatie.

Stijl
Oprechte aandacht en betrokkenheid, maar ook  humor en relativering om ‘zware dingen’ lichter te maken. Verder ben ik pragmatisch, kom ik graag tot de essentie en ben ik creatief oplossingsgericht.

Contact
Bel 06-25283374 of mail info@jongjong.nl

Loopbaanadviseur Breda