GRONINGEN

Noord Nederland

JANINE HEUGENS
RE-INTEGRATIECOACH EN LOOPBAANADVISEUR NOORD NEDERLAND

De Bazelstraat 24
9731 MV Groningen

Profiel

Ik ben loopbaanadviseur in Groningen, Drenthe en Friesland en begeleid bij loopbaanoriëntatie, outplacement en re-integratie 2e spoor. (Dreigend) baanverlies door reorganisatie, ziekte of vastlopen in de huidige functie is vaak moeilijk en ingrijpend. In het proces van zoeken naar een nieuw perspectief bied ik coaching en deskundige ondersteuning bij het onderzoeken van overtuigingen, persoonlijke drijfveren, interesses, kwaliteiten en bij arbeidsmarktverkenning en -presentatie. Ook als er gewoon iets “knaagt” of er zin is in een nieuwe stap. Dit doe ik voor alle beroepsgroepen en -niveaus. Als intercedent, manager en in diverse andere HR-functies ben ik altijd met veel plezier bezig geweest met mens en werk, in profit en non-profit organisaties. Dit maakt ook dat ik begrip heb van de belangen van zowel werknemer als werkgever, wat leidt tot een integere, oplossingsgerichte samenwerking. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc.

Stijl

Geen mens, werksituatie en sociale context is gelijk. Vanuit een vriendelijke, inlevende, betrokken en respectvolle houding voer ik trajecten in overleg en op maat uit. Ik heb een open houding t.a.v. de beleving van cliënten over mijn manier van begeleiden. Mijn stapsgewijze aanpak is praktisch en doelgericht met tijd en ruimte voor oefening en ook voor een lach, een traan én stil staan. Ik streef er naar om samen uit te komen bij een gewenst en haalbaar perspectief. Dromen mag, waarbij de realiteit niet uit het oog wordt verloren. Ik luister, spiegel, denk mee, probeer te inspireren, motiveren en relativeren en stel mijn netwerk graag beschikbaar. Verder ben ik flexibel en reageer ik snel op vragen e.d. In communicatie en verslaglegging ben ik zorgvuldig en punctueel. Het bijdragen aan herstel van vertrouwen en persoonlijke kracht is wat dit werk voor mij de moeite waard maakt.

Contact
Bel 06-25283374 of mail naar info@jongjong.nl