ROTTERDAM

Rijnmond

MARINA FRANSEN
RE-INTEGRATIECOACH en STRESSCOACH
in RIJNMOND
Dorpsstraat 107
2903 LA Capelle a/d IJssel

Profiel
Marina (1967) is re-integratiecoach en stresscoach in regio Rijnmond. Zij is gediplomeerd en gespecialiseerd counselor/coach. Zij werkt sinds 15 jaar als externe coach in begeleiding bij re-integratie 1e en 2e spoor, loopbaanswitches en stress en burn-out bij medewerkers die de lat voortdurend te hoog leggen. Daarvóór werkte zij als arbocoördinator/casemanager in het bedrijfsleven.  Zij weet wat er komt kijken bij een re-integratietraject, zowel voor werkgever als werknemer. 

Voordat zij re-integratiecoach werd, studeerde zij journalistiek en was zij correspondent in de geestelijke gezondheidszorg, officemanager en HR-medewerker. Marina werkt onder de gedragsregels van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (www.abvc.nl).

Werkstijl
Marina is inlevend, stimulerend en praktisch-oplossingsgericht. “Mijn drive is om te stimuleren bij mentaal herstel en bij hernieuwd vorm geven aan (werk)perspectief. Nare ervaringen zijn er om bij stil te staan en lessen uit te trekken, soms ook door ze met andere ogen te bekijken. Vervolgens moet je ze loslaten en toekomstgericht bezig zijn met de zaken waar je wel grip op hebt. Ik ben graag luisterend oor en sparringpartner, die doet wat nodig is om de ander in staat te stellen werk en leven weer op het juiste spoor te zetten.”

Contact
Bel 06-25283374 of mail naar info@jongjong.nl