RE-INTEGRATIECOACH EN STRESSCOACH DRECHTSTEDEN

Rijnmond en regio Drechtsteden

CARIN RUISBROEK
RE-INTEGRATIECOACH en STRESSCOACH DRECHTSTEDEN

Burgemeester Topstraat 1
3366 BB Wijngaarden

Profiel
Carin Ruisbroek is een zeer deskundige en toegewijde re-integratie- en stresscoach in de Drechtsteden. Zij heeft een ruime en brede ervaring op de arbeidsmarkt. Zij heeft gewerkt in het jongerenwerk, de verslavingszorg en de thuiszorg als teamleider en als coach. Zij is Noloc geregistreerd loopbaanprofessional.

Als sterk betrokken en hands-on adviseur/coach werkt zij graag aan stapsgewijze herstel van balans na een stressvolle periode in werk en/of privé. Ook houdt zij zich bezig met loopbaanvragen rond richtingkeuze en zingeving, ook van mensen die in een lastige situatie verkeren tengevolge van beperkingen. Als re-integratiecoach begeleidt zij ook medewerkers in het 1e en 2e spoor. Stapsgewijs en consciëntieus werkt zij met hen aan herstel van motivatie en werkvaardigheden, waarna zij begeleidt bij het weer opdoen van werkervaring en bij werkherstel, bij de eigen werkgever of bij een andere.  Carin is volledig op de hoogte van de verplichtingen en soms lastige positie van werkgevers m.b.t. de Wet Verbetering Poortwachter.  Ook hen informeert en adviseert zij. Zij is dus zowel coach van de medewerker als adviseur van de werkgever. 

Stijl
Carin is een doorzetter, betrouwbaar (afspraak is afspraak), nuchter, praktisch en zeer motiverend en stimulerend. Met haar gevoel voor humor en haar creativiteit weet zij uitdagende situaties effectief aan te pakken.
  

Contact
Wilt u meer informatie of kennismaken met deze re-integratiecoach en stresscoach, bel 06-25283374 of mail info@jongjong.nl
Re-integratiecoach Drechtsteden