BREDA

ZUID-WEST NEDERLAND

FREEK KRAUS
ONDERNEMERSCOACH BREDA-ZW-NEDERLAND

Lijndonk 4
4825 BG Breda

Profiel
Freek is altijd actief geweest als marketingprofessional in uiteenlopende bedrijven en organisaties. Sinds 2006 is hij fulltime ondernemerscoach Breda-ZW-Nederland. Hij heeft enkele honderden bedrijven en ZZP’ers succesvol helpen opstarten in een veelheid van branches. Hij begon ooit als verkoper, maakte daarna de overstap naar marketing en communicatie en weet dus dat gedegen marketing de basis is van succesvol verkopen. Marketing en commercieel handelen zijn zijn specialisme.

Hij begeleidt startende ondernemers. Dat kunnen mensen zijn in een van-werk-naar-werk traject of mensen met een uitkering van gemeente of UWV.

Werkwijze

  • Verkenning. We bespreken je bedrijfsidee, je ondernemerskwaliteiten en je uitgangssituatie.
  • Ondernemingsplan maken. Aan de slag met je ondernemingsplan met aandacht voor je ondernemersvaardigheden, product/dienst, markt, marketing en reclame, financiële begroting, prijzen en tarieven, financiering, liquiditeitsprognose en administratie.
  • Begeleiding bij en na de start. Na 3 – 6 maanden start je met je bedrijf. We begeleiden je daarbij én daarna, in de fase waarin onverwachte dingen gebeuren, tegenvallers ontstaan e.d. Samen met je coach vindt je de oplossingen en zo leer je in de praktijk het klappen van de zweep. Om daar de rest van je ‘ondernemersleven’ plezier van te hebben.

Contact
Bel 06-25283374 of stuur een mail naar info@jongjong.nl