BERLICUM

Midden Brabant en Rivierengebied

JEANNE SCHELLEKENS 
LOOPBAANCOACHING EN RE-INTEGRATIE DEN BOSCH EN OMGEVING

Neptunusstraat 3
5258 AN Berlicum

Profiel
In Den Bosch en omgeving begeleid ik outplacementtrajecten. Verder ben ik actief in re-integratie 1e en 2e spoor.  Door mijn jarenlange ervaring met interne- en externe arbeidsbemiddeling weet ik hoe moeilijk medewerkers het vinden om hun vertrouwde takenpakket los te laten. En hoe belangrijk het is om via netwerken nieuwe ingangen te vinden richting nieuwe arbeidsmogelijkheden.

Over mijn begeleiding bij loopbaancoaching en re-integratie den Bosch en omgeving. Ik richt me eerst op de motivatie en drijfveren van de medewerker, vervolgens op de kwaliteiten en werkmogelijkheden en daarna op de presentatie en arbeidsmarktvaardigheden. Ook zet ik mijn ervaring met sollicitatietraining, persoonlijke effectiviteitstraining, onderhandelingsvaardigheden en stressbegeleiding in. Verder weet ik in een groot aantal sectoren werkgevers te vinden om te helpen bij een passende nieuwe baan.

Tijdens re-integratiebegeleiding blijft het een mooie uitdaging om afscheid te nemen van oude werkpatronen en op zoek te gaan naar nieuwe haalbare ontwikkelingen. Hierbij vind ik het belangrijk te investeren in goed contact, gekenmerkt door wederzijds respect, betrokkenheid, echt luisteren, meevoelen en meedenken. 

Het leren loslaten van oude gewoonten en nieuwe paden durven te bewandelen, daarmee help ik u graag.

Stijl
Ik heb een persoonlijke, actiegerichte en praktische aanpak.

Contact
Interesse in loopbaancoaching en re-integratie den Bosch en omgeving? Bel 06-25283374 of 06-46736138 of mail naar info@jongjong.nl

loopbaancoaching en re-integratie den Bosch en omgevingloopbaancoaching en re-integratie den Bosch en omgeving