WEESP/AMSTERDAM

WEST EN MIDDEN NEDERLAND

MARJOLEIN HARTKAMP
LOOPBAANCOACH VOOR MENSEN IN DE TECHNIEK 

OUTPLACEMENT en RE-INTEGRATIECONSULTANT

Leeuwerikstraat 4
1383 GG Weesp

Profiel
Ik werk vooral als loopbaancoach voor mensen in de techniek, meestal hoogopgeleide mensen die stappen willen of moeten zetten in hun loopbaan of begeleiding nodig hebben bij het verbeteren van hun functioneren. Vaak zijn het mensen, die het
moeilijk vinden om zichzelf of hun ideeën te ‘verkopen’.

Ik vind het zonde als mensen hun talenten onbenut laten, of zichzelf beperken en daardoor minder bereiken. Daarom begeleid ik mijn cliënten bij het vinden en versterken van hun talenten en help ze deze in de huidige of een nieuwe werkomgeving vorm te geven en te presenteren. Hierdoor krijgen zij meer waardering voor zichzelf en meer waardering van anderen, met betere resultaten en betere banen als gevolg.

Als chemisch technoloog heb ik jarenlange werkervaring in projectleiding en ontwikkelings-, verkoop- en adviseursfuncties bij technische bedrijven. Daardoor kan ik mij gemakkelijk inleven in de situatie van mijn cliënten. De laatste 10 jaar is het coachen een steeds grotere rol gaan spelen in mijn werk: van het coachen van projectleiders, via het coachen vanuit een personeelsafdeling tot aan het werken als zelfstandig Noloc erkend loopbaanprofessional.

Stijl
Mijn betrokkenheid en gezonde nieuwsgierigheid zorgen ervoor, dat mijn cliënten zichzelf beter begrijpen en inzicht krijgen in wat ze (anders) kunnen doen om hun doelen te bereiken.

De ‘bèta-eigenschappen’: analytisch vermogen, zorgvuldigheid en gestructureerdheid, combineer ik met ‘alfa-eigenschappen’: empathie, intuïtie en aandacht voor wat er emotioneel en fysiek ervaren wordt, zoals pijn, vermoeidheid of ziekte.

Mijn motto: “Er is altijd een manier om te verbeteren” helpt om belemmeringen onder ogen te zien, aan te pakken, weg te nemen óf om andere manieren te vinden om er mee om te gaan.

Contact
Contact met deze loopbaancoach voor mensen in de techniek?: b
el 06-25283374 of mail naar info@jongjong.nl

loopbaancoach voor mensen in de techniekLoopbaancoach voor mensen in de techniek