ROOSENDAAL

Zuid-West Nederland

MICHEL WANNER
LOOPBAANCOACH IN ROOSENDAAL EN ZUID-WEST NEDERLAND
RE-INTEGRATIE- en OUTPLACEMENTCONSULTANT

Hulsdonksestraat 118
4708 AD Roosendaal

Profiel
Michel Wanner is loopbaancoach in Roosendaal. Hij werkt in re-integratie, loopbaancoaching en outplacement en hij heeft hij ruime ervaring met sollicitatiebegeleiding en jobhunting.
Voordat hij loopbaancoach in Roosendaal werd, werkte hij bij diverse bedrijven en als zelfstandig ondernemer. Sinds 2009 is hij loopbaancoach in Roosendaal en de regio West-Brabant. Hij kent de Wet Verbetering Poortwachter en de werkgeverskant bij re-integratie 2e spoor en heeft actuele kennis van de arbeidsmarkt. Michel heeft ervaring met lager en hoger opgeleiden en is hierdoor een gesprekspartner op vrijwel alle niveaus. Verborgen talenten en kwaliteiten uit mensen naar boven halen is een van zijn drijfveren in dit werk.

Werkstijl 
Deze loopbaancoach in Roosendaal is pragmatisch, realistisch en authentiek. Hij legt een traject samen met een cliënt af en zoekt een realistisch doel. Hij straalt rust uit, fungeert graag als klankbord en stimuleert en bewaakt eigen initiatief. Hij gaat op zoek naar wat iemand nog wel kan i.p.v. wat hij of zij niet kan.

Michel bezoekt klanten eventueel aan huis.

Contact
Bel 06-24538183 of mail naar info@jongjong.nl