DEVENTER

Zwolle-Deventer-Hengelo-Arnhem

FRANS DE BLOCQ 
LOOPBAANCOACH IN DEVENTER
RE-INTEGRATIE- en OUTPLACEMENTCONSULTANT
Papenstraat 26
7411 ND Deventer 

Profiel
Als loopbaancoach in Deventer en Oost-Nederland ben ik er voor mensen die op de één of andere manier iets in hun loopbaan willen of moeten veranderen en daarin graag professioneel begeleid willen worden. Het gaat daarbij meestal om fundamentele levens- en loopbaanvragen en loopbaanswitches.

Als loopbaancoach in Deventer  e.o. voel ik me intens betrokken bij wat mensen beweegt. De dialoog is hierin voor mij leidend terwijl ik daarnaast graag op basis van kennis kan helpen te zoeken naar de beste en meest praktische oplossingen.

In de loop van mijn 13 jarige werk als loopbaancoach in Deventer ben ik me steeds meer op mensen gaan richten die net iets anders in het leven staan of zijn komen te staan dan de gemiddelde anderen.

Zelf heb ik langdurig op verschillende niveaus binnen organisaties gefunctioneerd, zowel nationaal als internationaal. De afgelopen jaren heb ik me steeds meer ontwikkeld als adviseur en counselor op het snijvlak van medisch gerelateerd verzuim en loopbaan. Ik ben gecertificeerd CSR-coach® voor het CSR Centrum voor Stress Management, richt me op voorkoming van terugval in Depressiviteit en Burnout en werk veel op het gebied van Spoor 1,2 en 3 re-integratie en heb in deze rol ook veel met werkgevers te maken.

De afgelopen jaren heb ik als loopbaancoach in Deventer e.o. verschillende mensen in mijn zeer nabije omgeving aan kanker begeleid waarvan verschillende als mantelzorger. Op basis van deze achtergrond zet ik me binnen Cancer & Career in om op het gebied van werk en kanker kwalitatief goede begeleiding te bieden aan de betrokken werknemer en werkgever.

Als loopbaancoach in Deventer ben ik vooral een ambachtsman in het begeleiden, het steunen en stimuleren van mensen binnen dit proces van keuzes maken en doelen realiseren. Mijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, optimisme en realiteitszin.

Contact
Bel 06-25283374 of mail naar info@jongjong.nl

Loopbaanadviseur Breda