TILBURG

Noord-Brabant

DANIËLLE KRAAIPOEL 
LOOPBAANADVISEUR TILBURG EN NOORD-BRABANT
LOOPBAANBEGELEIDING, OUTPLACEMENT EN RE-INTEGRATIECOACHING
Holtenstraat 30
5045 CH Tilburg

Profiel
Daniëlle Kraaipoel is loopbaanadviseur Tilburg en wijde omgeving. Zij verricht uiteenlopende opdrachten, ook op het gebied van outplacement, HRM-advisering en re-integratiecoaching.
Zij heeft een personeelsmanagement achtergrond met een jarenlange en brede ervaring in werving en selectie, re-integratie, outplacement en HRM.
Haar kracht als loopbaanadviseur Tilburg ligt in maatwerk. Iedere situatie is uniek en heeft recht op een unieke aanpak. Ook haar arbeidsmarktgerichtheid helpt haar klanten die “iets anders willen of moeten” sterk.

Stijl
Deze loopbaanadviseur Tilburg is mensgericht, direct, to-the-point en resultaatgericht. Achter elk probleem ligt een kans en achter elke beperking een kracht. Haar werkwijze is praktisch en realistisch gebaseerd op mogelijkheden en kansen. Door haar open houding wordt zij ervaren als laagdrempelig en weet zij het beste uit mens en organisatie te halen. Een typerende reactie van een van haar klanten: “Via mijn werkgever kwam ik terecht bij Danielle Kraaipoel van Bureau de Jong en de Jong. Ik heb Danielle leren kennen als een zorgzaam en oprecht persoon, iemand die ik op dat moment nodig had. In de korte tijd die wij hadden, heeft zij alles uit de kast getrokken. Als ik iemand zou aanraden, is dit zeker Danielle”

Contact
Bel 06-25283374 of mail naar info@jongjong.nl