VOORBURG

Den Haag-Voorburg

LEIDERDORP   Zuid-Holland

 

CONNY VAN LEEUWEN
LOOPBAAN- EN RE-INTEGRATIECOACH IN LEIDERDORP EN ZUID-HOLLAND
Gerrit de Blankenlaan 17
2351 EM, Leiderdorp

Profiel
Mijn specialisatie is: mobiliteit, re-integratie, duurzame inzetbaarheid en outplacement.

Terugkijkend op mijn werkervaringen hebben alle facetten in het arbeidsproces me veel geleerd en gemaakt dat ik durf te zeggen “Don’t be afraid toe fail, be afraid not to try”.

Ik wil mijn levens- en werk ervaringen als coach graag doorgeven, door ook jou te laten onderzoeken welke waarden, overtuigingen en energie¬bronnen helpen om mee te bewegen en met veranderingen om te gaan. Waarna je vervolgens kunt kiezen in welke omgeving je het beste tot je recht komt en je het beste uit jezelf kunt halen.

Ik ben opgeleid en heb ruime ervaring in coaching, loopbaanadvisering en Jobmarketing en ben als geregistreerd loopbaancoach aangesloten bij de NOLOC beroepsorganisatie.
Ik heb een netwerk bij Noloc, ondernemers uit Leiderdorp en omstreken, in de financiële en zakelijke dienstverlening en in het midden en kleinbedrijf.

Werkstijl
In contact met anderen ben ik nieuwsgierig, open, gericht op samen werken en samen delen en positief ingesteld. Als coach werk ik op een praktische oplossingsgerichte manier, die aansluit bij jouw behoeften. Ik ben ‘hands on’ ingesteld dus ik ga graag over tot doelgerichte actie, hoe klein ook.
Op weg naar het einddoel bespreek ik de hobbels die er soms te nemen zijn, maar kijk ik vooral naar de mogelijkheden en wat er goed gaat, zodat je steeds een stapje verder komt.

 

Loopbaanadviseur Breda

Contact
Bel 06-25283374 of mail naar info@jongjong.nl