VOORBURG

Den Haag-Voorburg

MONICA SCHEFFER
LOOPBAAN- EN RE-INTEGRATIECOACH DEN HAAG EN VOORBURG
Raadhuisstraat 47a
2271 DG, Voorburg

Profiel
Na mijn studie fiscaal recht heb ik lange tijd voor gemeentelijke overheden gewerkt. Eerst als juridisch medewerker belastingen, later als senior van de afdeling en daarna als strategisch adviseur. Omdat ik merkte dat ik meer had met het begeleiden van mensen, heb ik een switch gemaakt. Ik ben toen een coachingsopleiding gaan doen, met later de specialisatie loopbaancoaching. Dit maakt dat ik behoorlijk allround ben in de begeleiding van mensen. Ik coach mensen op persoonlijke effectiviteit en begeleid ze naar werk, waarbij er goed aandacht is voor wat iemand (nog) kan en wil en voor het solliciteren/krijgen van passend werk.
Ik ben lid van de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals (NOLOC) en ben als loopbaanadviseur gecertificeerd door het CMI.

Werkstijl
Als coach ben ik no nonsense en praktisch en geef ik rust en ruimte. Ik kijk eerst wat jij nodig hebt in het proces om het einddoel te bereiken. Daarbij ga uit van zelfsturing (jij geeft vorm aan je toekomst) en help en ondersteun waar nodig. Ik leg ook de lastige vragen aan je voor, bespreek de moeilijke thema’s die er soms zijn. Daarbij verlies ik het einddoel niet uit het oog. Op weg daarheen kijk ik altijd naar de mogelijkheden en wat er goed gaat.

Loopbaanadviseur Breda

Contact
Bel 06-25283374 of 06-48818363 of mail naar info@jongjong.nl