STRESS-/BURN-OUTCOACH en RE-INTEGRATIECOACH

ZUID-WEST NEDERLAND

PETRA KORSTANJE
STRESS-/BURN-OUTCOACH EN RE-INTEGRATIECOACH 

Oranjesingel 11
4811 CM Breda

Profiel
Ik ben stress-/burn-outcoach en re-integratiecoach in Breda. Mijn werkgebied is de driehoek Tilburg – Bergen op Zoom – Rotterdam. Ik doe ook huisbezoek.

Ik krijg veel klanten met problemen, waarvan de wortels liggen in een onveilige en/of bijzondere jeugd. Met name Kinderen van Ouders met Psychische Problemen(KOPP)en Kinderen van Verslaafde Ouders (KVO) hebben zo’n jeugd gehad. Ze waren een kind in de knel, dat weliswaar overleefde, maar nu problemen met leven heeft. Burn-out, depressies,(interne)conflicten en moeite met het hebben van relaties in het nu zijn vaak direct terug te voeren naar de pijn uit het verleden. Hen help ik hen graag stap voor stap zichzelf te overwinnen en het leven passend en plezierig vorm te geven. Niet voor niets heb ik mijn praktijk Superesse (Latijn voor ‘overleven’) genoemd.

Ik werk vanuit de herstelgedachte
Ik gebruik hiervoor de methode Bouwen aan herstel. Door middel van een opstelling met blokken brengen we jouw verhaal in beeld. De blokken staan symbolisch voor wat je aan emotionele bagage met je mee draagt en wat je nodig hebt om te herstellen. Wanneer jouw verhaal in kaart is gebracht gaan we samen kijken wat je nodig hebt om vooruit te komen.
Ik werk eclectisch en dat wil zeggen dat ik gebruik kan maken van verschillende methoden, passend bij de vraag die jij hebt. Geen mens is immers hetzelfde.

Waar kom je vandaan, wat is er gebeurd en waar wil je heen?
We nemen de tijd en ruimte om jouw persoonlijke balans terug te vinden, weer perspectief te (her)ontdekken en concreet vorm te geven. Jouw proces in eigen tempo, gebaseerd op jouw eigen keuzes.

Stijl
I
nlevend, laagdrempelig, betrokken en positief stimulerend, praktisch en stap voor stap resultaatgericht.

Contact
Bel 06-25283374 of stuur een mail