BREDA

ZUID-WEST NEDERLAND

WILLEM DE JONG
ONDERNEMER EN LOOPBAANADVISEUR BREDA
Hyacintplein 5
4818 GN Breda

Profiel
Als loopbaanadviseur Breda heb ik een lange en brede ervaring als trainer, coach en loopbaanadviseur. Ik was 15 jaar voor het Career Management Institute (CMI) werkzaam als mentor en als toetser bij certificering van loopbaanprofessionals.

Ik ben  gespecialiseerd in loopbaankoersbepaling en outplacement van hoger opgeleiden. Ook 30-40ers met een keuzeprobleem “wat is mijn visie op het vervolg van mijn ontwikkeling in werk en loopbaan?” hebben mijn grote interesse.

Tevens adviseer ik management over de vraag wat te doen aan inzetbaarheid en (talent)ontwikkeling. Naast de uitvoering van een individueel traject kan men bij mij terecht voor een bedrijfsaanpak op maat of training m.b.t. deze thema’s. Daarbij komt de koppeling met de strategie aanbod en hoe de leidinggevenden te betrekken en voor te bereiden op hun rol.

Ik voer de directie van Bureau de Jong en de Jong en met enige regelmaat verschijnen van mijn hand publicaties over loopbaanadvisering, blijvende inzetbaarheid en talentmanagement.  

Stijl
Betrokken en degelijk
, inlevend en positief stimulerend, praktisch, actie- en resultaatgericht.

Contact
Bel 06-25283374

Loopbaanadviseur Breda