BREDA

ZUID-WEST NEDERLAND

WILLEM DE JONG
ONDERNEMER EN LOOPBAANADVISEUR BREDA
Hyacintplein 5
4818 GN Breda

Profiel
Als loopbaanadviseur Breda heb ik een lange en brede ervaring als trainer, coach en loopbaanadviseur. Ik ben CMI gecertificeerd Register Loopbaanprofessional (RL-niveau C) en ook voor het CMI werkzaam als mentor en toetser bij certificering. Het CMI is in Nederland de enige onafhankelijke certificerende instelling voor loopbaanadviseurs en-coaches.
Ik ben als loopbaanadviseur Breda gespecialiseerd in loopbaankoersbepaling en outplacement van hoger opgeleiden. Jonge 30-ers met een keuzeprobleem “wat wil ik echt gaan doen in mijn werk?” hebben mijn grote interesse.

Tevens adviseer ik management met de vraag wat te doen aan onderhoud en ontwikkeling van de aanwezige medewerkers. Dat gaat dan over van inzetbaarheid, talentontwikkeling, outplacement, andere loopbaanvragen en assessment.
Naast de uitvoering van een individueel traject kan men bij mij terecht voor een aanpak op maat of training m.b.t. duurzame inzetbaarheid. Ik zal daarbij met management (en HR) verkennen op welke manier de koppeling met de strategie gelegd wordt en op welke manier de leidinggevenden worden betrokken en evt. voorbereid op hun rol.

Ik voer de directie van Bureau de Jong en de Jong en het gespecialiseerde re-integratiebedrijf Cancer & Career

Met enige regelmaat verschijnen van mijn hand publicaties over loopbaanadvisering, blijvende inzetbaarheid en talentmanagement.  

Stijl
Betrokken en degelijk
, inlevend en positief stimulerend, praktisch, actie- en resultaatgericht.

Contact
Bel 06-25283374

Loopbaanadviseur Breda

Loopbaanadviseur BredaLoopbaanadviseur Breda