LIMBURG en OOST-BRABANT

LAMBERT JANSSEN
Gecertificeerd registerarbeidsdeskundige, re-integratiespecialist en casemanager gedragsmodel

De Groote Aa 51
5591 KX Heeze
Tel. 0641099762

Profiel

Lambert is vanaf 1982 arbeidsdeskundige. Hij is breed inzetbaar op het vlak van re-integratie bij de eigen werkgever en bemiddeling naar passend werk bij een andere werkgever. Zijn werkgebied bestrijkt geheel Brabant en Limburg (o.a. gesprekslocatie in Eindhoven). Hij heeft werkervaring bij overheid en onderwijs, re-integratiebedrijven en Arbodiensten.

Voor een snelle en succesvolle werkhervatting bij de eigen werkgever vindt hij het van belang dat voor de werkgever, werknemer en de bedrijfsarts de functie en functiebelasting duidelijk zijn. Daartoe gebruikt hij een door hem met Icares Professional ontwikkelde methodiek om informatie over werk digitaal vast te leggen. Daarmee kan de werkgever, in samenspraak met de bedrijfsarts, gericht onderzoeken of er passende taken zijn die de werknemer met zijn beperkingen kan uitvoeren.  De werknemer krijgt hiermee concrete handvatten voor de terugkeer naar het werk. Veel re-integratiebedrijven en scholen maken gebruik van deze unieke methode.

Bij de re-integratie naar ander werk bij een andere werkgever kan Lambert alle testen van Icares inzetten, naast hun beroepen- en actuele vacatureoverzicht. 

Werkstijl

Bij het uitvoeren van arbeidsdeskundige onderzoeken is Lambert zich er van bewust dat een werkgever en werknemer veel meer weten over de functie en de organisatie dan hij als buitenstaander kan weten. Daarom vindt hij het van belang om te luisteren naar de partijen zodat ook duidelijk wordt wat nog niet bekend is, maar wel zou moeten zijn om met succes te re-integreren. Bij het bemiddelen naar werk bij een andere werkgever vertrouwt Lambert op de kracht en intrinsieke motivatie, maar heeft hij ook begrip voor de ervaren belemmeringen. Het is zijn kwaliteit om dit bespreekbaar te maken en acties af te spreken.

Contact
Bel 06-25283374 of 06-41099762 of mail naar info@jongjong.nl