NOORD NEDERLAND

Leeuwarden, Groningen, Heerenveen, Flevoland, zwolle

GONNY KAMPER
REGISTER ARBEIDSDESKUNDIGE HEERENVEEN-NL NOORD
RE-INTEGRATIE- en OUTPLACEMENTCONSULTANT

De Luken 1
8447 CM Heerenveen

Profiel
Ik ben arbeidsdeskundige Heerenveen-NL Noord, dus werkzaam in geheel Noord Nederland, als ook in de Flevopolder. Sinds 2005 ben ik werkzaam als verzuimspecialist en sinds 2014 als zelfstandig Register-arbeidsdeskundige en werk voor diverse opdrachtgevers zoals werkgevers, werknemers, gemeenten, UWV, verzekeraars.

In mijn werk als arbeidsdeskundige Heerenveen-NL Noord adviseer en begeleid zowel werknemer als werkgever bij verzuim, inzet van tijdige interventies en schadelastbeheersing vanuit de Wet verbetering Poortwachter m.b.t. re-integratie eerste en tweede spoor, bezwaar & beroep. Daarbij zoek ik altijd naar de mogelijkheden, zowel voor werknemer als voor werkgever. Ik vind het belangrijk te investeren in goed contact, gekenmerkt door wederzijds respect, betrokkenheid, echt luisteren, meevoelen en meedenken. Waarbij ik het belangrijk vind om de zakelijke als ook de menselijke factoren zorgvuldig tegen elkaar te blijven afwegen.
In mijn eigen directe omgeving heb ik ervaren waarin men terecht komt tijdens tijdens een ernstige ziekte. Een proces waarbij voor alle betrokkenen veel voorgoed verandert. Vanuit die ervaring wil ik een bijdrage leveren in het geven van heldere adviezen waar alle partijen mee verder kunnen. Hebt u vragen of wilt u meer informatie, dan sta ik graag voor u klaar.

Contact
Bel 06-25283374 of mail naar info@jongjong.nl

Arbeidsdeskundige Heerenveen-NL Noord